English   Türkçe |

MSÜ Kara Harp Okulu Tanıtım Faaliyetleri

12 Mayıs 2022 tarihinde Ankara Bahçelievler Deneme Anadolu Lisesi, Mamak Abidinpaşa Anadolu Lisesi, Keçiören Vecihi Hürkuş Anadolu Lisesi, Nallıhan Şehit Vural Arıcı Anadolu Lisesi ve Eskişehir Tepebaşı Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

28 Nisan 2022 tarihinde Ankara Çankaya Atatürk Lisesi ve Gaziantep Hatice-Lütfü Akcan Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

27 Nisan 2022 tarihinde Ankara Keçiören Nuri Pakdil Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

21 Nisan 2022 tarihinde Balıkesir Burhaniye Özel Uğur Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

20 Nisan 2022 tarihinde Ankara Sincan Özel Final Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

30 Mart 2022 tarihinde Çankaya Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

23 Mart 2022 tarihinde Ankara Sincan Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

21 Mart 2022 tarihinde Samsun Huriye Süer Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

17 Mart 2022 tarihinde Balıkesir Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

16 Mart 2022 tarihinde Altındağ Ankara Anadolu Lisesi ve Yenimahalle Mustafa Azmi Doğan Anadolu Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

10 Mart 2022 tarihinde Kayseri Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

09 Mart 2022 tarihinde Ankara Yenimahalle Demetevler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

02 Mart 2022 tarihinde Ankara Polatlı TOBB Fen Lisesi ve Kahramankazan Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi öğrencileri ile rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

23 Şubat 2022 tarihinde Ankara Batıkent Şehit Demet Sezen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

17 Şubat 2022 tarihinde Kırıkkale Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

16 Şubat 2022 tarihinde Ankara Şehit Resul Ekrem Gökdoğan Anadolu Lisesi, Hatice Cemil Ercan Fen Lisesi ve Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

09 Şubat 2022 tarihinde Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

20 Ocak 2022 tarihinde Ankara Etimesgut Mehmetçik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

19 Ocak 2022 tarihinde Ankara Çankaya Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

12 Ocak 2022 tarihinde Ankara Pursaklar Ayyıldız Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulunda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

05 Ocak 2022 tarihinde Ankara Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi öğrencilerinin ve rehber öğretmenlerinin katılımıyla MSÜ Kara Harp Okulu’nda tanıtım faaliyeti icra edilmiştir.

Sayfa Başına Dön