English   Türkçe |

KHO Kütüphanesi'nde 59’uncu Kütüphane Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

MSÜ Kara Harp Okulu Kütüphanesi’nde 27 Mart-2 Nisan 2023 tarihleri arasında, 59’uncu Kütüphane Haftası etkinlikleri düzenlenmiştir.

Etkinlikler kapsamında; Prof. Dr. Ahmet ÖZCAN, Doç. Dr. Emrah ÖZDEMİR ve Dr. Selim ERDOĞAN askerî öğrencilerle bir araya gelerek okur-yazar buluşma günleri düzenlenmiş, 30 Mart 2023 Perşembe günü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Ali ODABAŞ'ın katılımıyla Atatürk Amfisinde “Türkiye'de Okuma Kültürü” adlı konferans düzenlenmiştir.

Ayrıca hafta boyunca kitap sergisi, “Cumhuriyetin 100. Yılı, Kitap ve Asker” temalı Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması ödül töreni ve öğrenci kulüplerinin düzenlediği resim sergisi, ebru çalışması ve okuma faaliyetleri icra edilmiştir.

Sayfa Başına Dön